Bandenstraat

Onderhoud bedrijfswagens

OnderhoudAls zakelijke klant van Garage Kil geniet u van een uitgebreid arsenaal aan diensten en services. Uw wagenpark is hierdoor bij ons in goede handen. Voor onderhoud van uw bedrijfswagens beschikken wij over de allernieuwste uitleesapparatuur, gereedschappen en onderdelen, ongeacht welk merk bedrijfsauto u rijdt. Zo kunt u vertrouwen op een snelle, flexibele en kwalitatieve afhandeling.

Onderhoud bedrijfsauto
Regelmatig onderhoud is belangrijk. Door regelmatig controles uit te voeren worden toekomstige issues vroeg opgemerkt en biedt dit de kans om later leed te voorkomen. Zo blijft uw wagenpark in topconditie en voorkomen we samen dat er op de lange termijn problemen ontstaan.

Reparatie bedrijfswagens
Het Garage Kil team zorgt ervoor dat benodigde reparaties snel en vakkundig uitgevoerd worden. Hierbij focussen zij zich uiteraard ook op preventie, wordt een mogelijk probleem geconstateerd dan melden wij dit om problemen in de toekomst te voorkomen. Veel onderdelen zijn bovendien voorradig, zo zorgen onze monteurs ervoor dat er geen onnodige wachttijden ontstaan.

Gratis vervangend vervoer
Wij begrijpen dat uw bedrijf draaiende moet blijven. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan gratis vervangend vervoer. Zo kunt u blijven ondernemen, terwijl wij werken aan uw bedrijfswagen.

  • Uw mobiliteitspartner
  • 100% merkonafhankelijk advies
  • Optimale Service
  • 70 jaar specialist in auto’s
× Hoe kan ik je helpen?