Schade

Schade

Onze zusteronderneming Autoschade De Hoop & Zn. beschikt over een professioneel uitgeruste werkplaats, een team van vakmensen en de modernste apparatuur. Ook innoveren wij continu, waardoor wij de beste service blijven bieden. Heeft u vragen over het herstellen van schade, kom vrijblijvend langs bij de receptie waar onze specialist u graag helpt.

Geavanceerde richtbank en uitlijn apparatuur
Als uw auto schade heeft opgelopen aan het chassis of de wielophanging, is het mogelijk dat uw auto opnieuw ‘gericht’ moet worden. We stellen de maatvoering af op de door de fabrikant opgegeven waarden met behulp van onze geavanceerde richtbanken en uitlijnapparatuur. Onze apparatuur is ook ingericht voor grote objecten.

Gecertificeerde elektro- en hybride techniek
Om de schade aan uw hybride auto vakkundig en snel te kunnen herstellen, maken wij gebruik van de modernste elektro- en hybride technieken aangaande autoschadeherstel. Hybrides en Elektrische voertuigen zijn uitgerust met een High Voltage-systeem. Daarom is het belangrijk dat vakkundige mensen met deze hoge voltages werken.

Autoschade reparatieKunststoflassen en spotrepair
Met kunststoflassen is het bij schade aan uw auto niet gelijk nodig om nieuwe, vaak kostbare onderdelen aan te schaffen. Net als bij het lassen van metaal, worden onderdelen door middel van smelten aan elkaar vast gemaakt. Zo ontstaat er weer een stevig geheel. Wij kunnen uw onderdelen op deze manier snel weer als nieuw maken en zo kunt u geld besparen.

Ook bij lakschade aan uw auto is het niet altijd nodig om het hele onderdeel opnieuw te spuiten. Met de techniek Spotrepair kan lakschade heel plaatselijk worden hersteld, ook dit scheelt weer flink in kosten.

De betaling van de factuur regelen wij rechtstreeks met uw verzekeraar. Doordat wij vaste afspraken hebben met diverse verzekeraars, betaalt u bij ons vaak een lager bedrag of helemaal geen eigen risico bij een reparatie. U hoeft enkel uw gerepareerde auto bij ons op te halen.

Tevens zijn wij een FOCWA erkend autoschade herstelbedrijf. Dat wil zeggen dat u ongeacht het merk, kleine- of grote schade altijd welkom bent en 4 jaar schriftelijke FOCWA garantie krijgt op uw autoschadeherstel.

Uiteraard zijn wij er ook voor alle andere vormen van schadeherstel:

  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Steenslag herstel
  • Ruitreparaties en vervangingen
  • Restauraties

SpuiterijSpuiterij
Naast het spuiten van auto’s en bedrijfswagens is ons spuitwerk ook toepasbaar op meubels en delen van keukens en keukenpanelen. Dit doen wij voor zakelijke klanten, maar ook voor particuliere klanten. Wij merkten dat de vraag naar het spuiten van meubels en keukens steeds groter werd. In onze professioneel uitgeruste spuiterij hebben wij alle faciliteiten om dit perfect te verzorgen en maatwerk te leveren. Zo zijn wij betrokken bij veel projecten van Boon Edam, de wereldwijde marktleider op het gebied van entreeoplossingen.

Gratis leenauto of -bus
Wilt u tijdens de reparatie een leenauto of bus meekrijgen? Geen enkel probleem. Wij bieden tijdens reparatie of onderhoud gratis leenauto’s, leenbussen, leenfietsen of u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice.

  • Uw mobiliteitspartner
  • 100% merkonafhankelijk advies
  • Optimale Service
  • 70 jaar specialist in auto’s
× Hoe kan ik je helpen?