Bandenstraat

Zakelijk

Garage Kil biedt de zakelijke klant een uitgebreid arsenaal aan diensten en services. Ons bedrijf en team is er volledig op ingericht om onze zakelijke klanten alle mogelijkheden te bieden en het volledige traject te ontzorgen. Rechtstreeks persoonlijk contact, snel schakelen en meedenken met de klant zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Onderhoud van uw wagenpark
Wij zijn er op ingericht om het complete wagenpark van uw bedrijf in topconditie te houden. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste apparatuur, gereedschappen en onderdelen om alle merken bedrijfswagens te onderhouden en te repareren. Als klant van Garage Kil kunt u vertrouwen op onze kwaliteit, snelheid en flexibiliteit.

Verkoop bedrijfswagens
Onze verkoopadviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze, het samenstellen en uitzoeken van uw bedrijfswagen. Zo zorgen we ervoor dat de bedrijfswagen perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Hierbij denken wij graag mee over welk type financiering of welke leaseconstructie het best bij uw bedrijf past. Garage Kil biedt u hier gepaste ondersteuning wanneer u dat nodig hebt.

Klanten aan het woord

Smit Elektra

Smit Elektra

“Garage Kil verzorgt voor ons al het onderhoud van onze auto’s en bestelbussen. Daarnaast worden nieuwe auto’s helemaal rijklaar afgeleverd. Dat is bijvoorbeeld ook inclusief betimmering en inrichting van de bussen, zodat deze direct in gebruik kunnen worden genomen, tevens worden de bussen van logobestickering voorzien. Op die manier hebben wij er minimaal omkijken naar.”

Jan Mooijer
contactpersoon voor het wagenpark
Lees het hele verhaal

KBK

KBK

“Garage Kil verzorgt voor ons het complete onderhoud van het wagenpark van KBK, uitgezonderd de vrachtwagen. De werkzaamheden variëren van bandenwissels en reparatie van de voertuigen tot het herstel van schade. En dit altijd naar volle tevredenheid. Onze samenwerking reikt al vanaf de oprichting van KBK”

Pieter Plat
verantwoordelijk voor het wagenpark binnen KBK groep
Lees het hele verhaal
  • Uw mobiliteitspartner
  • 100% merkonafhankelijk advies
  • Optimale Service
  • 70 jaar specialist in auto’s
× Hoe kan ik je helpen?