Over ons

Historie

Piet en Louise de Hoop

Grondleggers van het bedrijf
Piet de Hoop en zijn vrouw Louise zijn de grondleggers van het bedrijf en hebben een écht familiebedrijf gemaakt van hun ondernemersdroom. Meerdere leden uit de familie De Hoop zijn werkzaam binnen de organisatie, waardoor iedereen zich voor de volle 100% inzet om de klanten het tot hun zin te maken en een steentje bij te dragen. Dit merk je als je het bedrijf binnenloopt aan de sfeer die er hangt, niet alleen bij de directieleden maar zeker ook bij alle medewerkers. Saamhorigheid en gezelligheid staat hoog in het vaandel bij de familie De Hoop en dat straalt het bedrijf ook uit.
Pand de Hoop Hamerstraat

Start onderneming
In 1980 startten Piet de Hoop & Freek Veerman hun autoschadebedrijf aan de Nijverheidstraat in Edam tussen de weilanden. In 1982 verhuisd het bedrijf naar de Hamerstraat, een straat verder op hetzelfde industrieterrein waar meer ruimte beschikbaar is om te kunnen groeien. Hier is de onderneming tot 2015 gevestigd. In 1999 besluit Freek Veerman uit het bedrijf te stappen en gaat Piet de Hoop alleen verder. In 2005 wordt zoon Matthijs de Hoop toegevoegd aan de directie van Autoschade De Hoop.  Sindsdien draagt het bedrijf de naam Autoschade De Hoop & Zn.
Start Garage Kil

Overname Garage Kil
In 2012 komt Garage Kil, al jaren een grote klant van Autoschade De Hoop, in zwaar weer. Op dat moment besluit familie De Hoop Garage Kil over te nemen. Garage Kil is al jarenlang een begrip in Volendam en omstreken. Opgericht in 1950 en jarenlang gevestigd midden in het centrum van Volendam. Om verder te kunnen groeien wordt er in 1996 verhuisd naar een modern pand aan het einde van de Julianaweg.
Showroom Garage Kil sinds 2015

Verhuizing nieuw pand
In 2015 verhuizen de bedrijven van twee verschillende locaties naar één ruim, mooi pand aan de Julianaweg 129 in Volendam waar alles is voorzien van de nieuwste systemen zoals meerdere hefbruggen, een hypermoderne richtbank, een heuse bandenstraat en wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen. Vanuit deze nieuwe locatie worden alle klanten met veel plezier op hun wenken bediend en wordt er continue gewerkt om de services te verbeteren, deze uit te breiden en om meer gemak te bieden door particulieren en bedrijven compleet te ontzorgen.

  • Uw mobiliteitspartner
  • 100% merkonafhankelijk advies
  • Optimale Service
  • 70 jaar specialist in auto’s
× Hoe kan ik je helpen?