Onderhoud

Onderhoud

Garage Kil is er voor u wanneer u onderhoud aan uw auto nodig heeft. Een grote- of kleine beurt, APK keuringen, maar ook ozonbehandelingen of een grondige poetsbeurt om uw auto weer als nieuw te maken. Reparaties worden zo spoedig mogelijk ingepland en uitgevoerd. U kunt hiervoor online een afspraak plannen. Wij bevestigen u vervolgens via mail of uw afspraak definitief is ingepland.

De nieuwste uitleesapparatuur
Complexe elektronica in auto’s zien we steeds vaker. Dat maakt auto’s zuiniger, veiliger en comfortabeler. Maar het is soms wel wat storingsgevoeliger. Storingen opzoeken is over het algemeen niet eenvoudig. Wij beschikken echter over de nieuwste apparatuur om auto’s uit te lezen en diagnoses te stellen. Wij kunnen dit voor alle typen en merken auto’s en hebben gespecialiseerde medewerkers. Als we met behulp van de apparatuur de storing hebben opgespoord, lossen wij deze natuurlijk ook voor u op.

Mazda Servicepunt
Ook zijn we erkend Mazda Servicepunt en Hyundai specialist. Wanneer wij uw auto repareren, behoudt u bij ons altijd uw fabrieksgarantie ook op andere merken auto’s. Veel onderdelen zijn voorradig of binnen zeer korte tijd te bestellen waardoor wij u razendsnel weer op weg helpen.

Gratis leenauto of -bus
Wilt u tijdens uw onderhoudsbeurt een leenauto of bus meekrijgen? Geen enkel probleem. Wij bieden tijdens reparatie of onderhoud gratis leenauto’s, leenbussen, leenfietsen of u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice. Maar als het even kan, repareren wij direct. Bij kleine mankementen bieden wij de Express service. U kunt hiervoor zonder afspraak langskomen, dit is het principe van ‘klaar terwijl u wacht’.

Online afspraak inplannen

  • Uw mobiliteitspartner
  • 100% merkonafhankelijk advies
  • Optimale Service
  • 70 jaar specialist in auto’s
× Hoe kan ik je helpen?