Onderhoud

APK

APK beurtUiteraard kunt u bij Garage Kil in Volendam terecht voor een APK keuring van uw auto of bus. Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt gekeken of een personenwagen of bestelbus aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Deze APK keuring dient u voor auto’s ouder dan 4 jaar jaarlijks te laten uitvoeren.

Zorgen voor veiligheid en verbeteren milieu
Een APK keuring voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die te onveilig zijn om nog aan het verkeer deel te nemen. Bovendien beschermen we op deze manier het milieu: auto’s en bussen die teveel schadelijke stoffen uitstoten, worden afgekeurd. Met een APK keuring helpt u dus de wegen en het milieu verbeteren.

Moet mijn auto APK gekeurd worden?
Wilt u nakijken wanneer uw auto of bedrijfswagen gekeurd moet worden? Klik dan hier voor de site van de RDW en kijk in uw persoonlijke data onder vervaldata en historie. Hier wordt aangegeven wanneer uw laatste keuring heeft plaatsgevonden en of het al tijd is om een nieuwe afspraak te plannen.

Online inplannen APK keuring
Een APK keuring voor uw auto plant u eenvoudig online in. Geef via onze afsprakenplanner simpel uw voorkeur voor een afspraak door. Wij bevestigen uw afspraak zo spoedig mogelijk via e-mail wanneer deze definitief in onze planning is opgenomen.

Online werkplaatsafspraak inplannen

  • Uw mobiliteitspartner
  • 100% merkonafhankelijk advies
  • Optimale Service
  • 70 jaar specialist in auto’s
× Hoe kan ik je helpen?