Garage kil

Inkoop

Wilt u van uw auto af? Of bent u van plan een nieuwe auto te kopen en uw auto in te ruilen? U kunt aan ons bedrijf in Volendam veilig en vertrouwd uw auto verkopen. Wij doen zonder verplichtingen een gegarandeerd bod op uw auto. Ook als u bij ons geen andere auto terug koopt.

Kunt u elke auto aan ons verkopen?
Het maakt niet uit of u uw oudere auto wilt verkopen of uw zo goed als nieuwe auto. Wij kopen uw auto graag en doen altijd een bod op uw auto, ongeacht de leeftijd of kilometerstand van uw auto. U kunt rekenen op een zorgeloze afhandeling. U levert uw auto in bij ons bedrijf in Volendam. Bij de inname van uw auto dragen wij direct zorg voor de betaling en ontvangt u van ons het vrijwaringsbewijs.

Wat is mijn auto nog waard?
Als u uw auto wilt verkopen, vul dan onderstaand formulier in of kom bij ons langs. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op en ontvangt u van ons een vrijblijvend bod op uw auto.

Ontvang gratis een bod op uw auto
Overweegt u uw auto te verkopen? Een gegarandeerd en vrijblijvend bod op uw auto kost u niets. Wij kopen uw auto graag en daarom is deze service geheel gratis.

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Uw mobiliteitspartner
  • 100% merkonafhankelijk advies
  • Optimale Service
  • 70 jaar specialist in auto’s
  × Hoe kan ik je helpen?