Over ons

Winnaar indeKijker prijs 2018

Sinds een aantal jaren wordt door de Industrie- en bedrijvengroep Edam-Volendam (IBEV) een jaarlijkse verkiezing gehouden voor de IBEV Ondernemingsprijs en de indeKijker prijs. De IBEV Ondernemingsprijs wordt uitgereikt aan ondernemingen die succesvol bezig zijn op verschillende vlakken van ondernemen en de indeKijker prijs geldt voor bedrijven die opvallen door een vernieuwende werkwijze.

Per prijs worden 2 bedrijven genomineerd en kunnen collega-ondernemers tijdens een speciale avond via een app op de telefoon stemmen op de winnaar.

Voor de verkiezing van 2018 zijn wij, Garage Kil, genomineerd voor de indeKijkerprijs door de IBEV samen met het architectenbureau TBE-ZA. Er is een mooie video gemaakt waarin alle facetten van ons bedrijf worden getoond waardoor men een goed beeld krijgt van onze diensten en werkwijze.

Woensdag 12 december werd het een spannende avond want tijdens deze feestelijke avond in Art Hotel Spaander werden wij gekozen tot winnaar! Uit handen van Burgemeester Lieke Sievers ontvangen wij een bronzen beeld en oorkonde.

Piet, Matthijs en Gert hebben de prijs in ontvangst genomen van burgemeester Sievers
indeKijker prijs 2018

Wij zijn hartstikke trots op deze prijs en het geeft aan dat wij ook in de ogen van onze collega-ondernemers op de juiste manier bezig zijn voor onze klanten.

Het bronzen beeld heeft inmiddels een mooie plaats gekregen in onze spreekkamer.

Iedereen bedankt voor de stem die wij hebben mogen ontvangen.

  • Uw mobiliteitspartner
  • 100% merkonafhankelijk advies
  • Optimale Service
  • 70 jaar specialist in auto’s
× Hoe kan ik je helpen?