Nieuwe auto’s

Nieuwe auto’s

Als u van plan bent een nieuwe auto te kopen, helpen wij u de juiste keuze te maken uit de enorme hoeveelheid merken, modellen en uitvoeringen. Wij houden alle ontwikkelingen op de automarkt nadrukkelijk in de gaten en weten u precies te vertellen wat er speelt. Bij de aanschaf van een nieuwe auto is de rol van ons autobedrijf in Volendam helder: Garage Kil Volendam is niet gebonden aan één bepaald merk. U kunt bij Garage Kil Volendam dus altijd rekenen op objectief advies. Zo vindt u bij Garage Kil altijd de auto die bij u past.

Concurrerende prijzen
Door gebruik te maken van een breed netwerk van auto-importeurs en merkdealerbedrijven, zijn wij in staat om alle merken nieuwe auto’s te leveren. In bijna alle gevallen hebben wij dezelfde inkoopcondities als een merkdealerbedrijf waardoor wij nieuwe auto’s voor een concurrerende prijs kunnen aanbieden. Dat geeft u als klant van Garage Kil het voordeel van een lokale dealer voor zowel aankoop als onderhoud.

Profiteer van actievoordeel
Landelijke acties zoals: extra inruilvoordeel, voorraadkortingen en 50/50 deals (een uitgestelde betaling of gespreide betaling zonder rente) maken de aankoop van een nieuwe auto voor de consument vaak interessant. Deze landelijke acties bieden wij u ook. U hoeft hiervoor dus niet speciaal naar de merkdealer.

Behoud van fabrieksgarantie op uw nieuwe auto
Iedere nieuwe auto is voorzien van minimaal twee jaar fabrieksgarantie. Wij zorgen ervoor dat een eventueel defect of probleem aan de auto snel wordt opgelost. Hierbij behoudt u gegarandeerd uw fabrieksgarantie. U krijgt van ons zelfs zonder kosten een vervangende auto mee.

Leasing & Financiering
Net als voor zakelijke klanten kunt u als particuliere klant uiteraard ook terecht voor het ontzorgen van de financiering bij aankoop van uw nieuwe auto. Of u nu kiest voor huurkoop of private lease, wij adviseren en helpen u bij het gehele traject.

Waarom bij Garage Kil Volendam een nieuwe auto kopen?

  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Objectief advies door merkonafhankelijkheid
  • Alle merken en modellen leverbaar
  • Snelle levertijd
  • Concurrerende prijzen
  • Uw mobiliteitspartner
  • 100% merkonafhankelijk advies
  • Optimale Service
  • 70 jaar specialist in auto’s
× Hoe kan ik je helpen?