Smit Elektra

Smit Elektra

Smit Elektra is een breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf  uit Volendam en reeds 50 jaar verantwoordelijk voor talloze elektrotechnische installaties. Met een vaste kern van ruim 100 medewerkers heeft Smit Elektra ook een uitgebreid wagenpark, bestaande uit 13 auto’s en 41 bussen. “Smit Elektra is al jarenlang naar volle tevredenheid klant bij Garage Kil en Autoschade de Hoop”, vertelt Jan Mooijer, contactpersoon voor het wagenpark.

“We zijn al van oudsher klant bij Garage Kil. Toen Garage Kil werd overgenomen door de familie De Hoop zijn wij gebleven en zien we dat zaken net zo professioneel worden aangepakt. Ze bieden ons een heel breed pakket aan services en diensten, dat werkt prettig. Garage Kil verzorgt voor ons al het onderhoud van onze auto’s en bestelbussen. Daarnaast worden nieuwe auto’s helemaal rijklaar afgeleverd. Dat is bijvoorbeeld ook inclusief betimmering en inrichting van de bussen, zodat deze direct in gebruik kunnen worden genomen, tevens worden de bussen van logobestickering voorzien. Op die manier hebben wij er minimaal omkijken naar.”

Sinds 2015 zijn de twee bedrijven in één pand gevestigd. “Dat hebben wij wel als groot voordeel ervaren. Dat onderhoud en schade onder één dak zit is voor onze berijders heel gemakkelijk en efficiënt. Bovendien is het prettig voor de berijders om altijd dezelfde gezichten te zien.” “Voor mij als contactpersoon werken de korte lijnen met Gert heel prettig. Ze zijn flexibel, denken altijd goed mee. In mijn functie ben ik natuurlijk ook met heel veel andere dingen bezig, dus werkt het fijn als er een partij is die oplossingsgericht meedenkt en ontzorgt waar dat kan.”