Campers

Campers

Voor onderhoud, controle en overige reparaties aan uw camper kunt u terecht bij Garage Kil. Wij hebben jarenlang ervaring met campers en weten dus precies wat belangrijk is voor u en uw camper. Wij kennen als geen ander het belang van een goed onderhouden camper. Elke dag stilstand door gebrekkig onderhoud is vervelend, maar als dit in uw enige vakantie in het jaar gebeurt is het extra vervelend!

Vakantiecheck campers
Elk jaar voor het vakantieseizoen uw camper laten nakijken op vitale punten zorgt voor een ontspannen vakantie. U gaat met een gerust hart op reis in uw fantastisch onderhouden camper. De monteurs van Garage Kil kennen het technische gedeelte van uw camper door en door en adviseren u over eventuele gebreken bij camper onderhoud.

Camper onderhoud online inplannen
Wilt u uw camper laten onderhouden? Een goede onderhoudsbeurt voordat u op vakantie gaat of juist nadat u terugkomt en deze voor de winter in de stalling gaat? Geef via onderstaande button uw voorkeur voor een afspraak door en wij bevestigen deze zo spoedig mogelijk via e-mail wanneer deze definitief in onze planning is opgenomen. Let op: plan uw vakantieonderhoud tijdig in.

Online werkplaatsafspraak inplannen

  • Uw mobiliteitspartner
  • 100% merkonafhankelijk advies
  • Optimale Service
  • 70 jaar specialist in auto’s
× Hoe kan ik je helpen?