Ocassions

Occasions

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.

Met een ruim aanbod aan occasions in onze showroom vindt u bij Garage Kil altijd de auto die bij u past. Vaak horen wij van onze klanten dat ze het fijn vinden dat we met ze meedenken en meezoeken. Wij helpen onze klanten bij het maken van de juiste keuze uit de enorme hoeveelheid merken, modellen en uitvoeringen en zorgen altijd voor een uitgebreid aanbod van mooie en goed onderhouden auto’s, tegen concurrerende prijzen.

Indien u in onze showroom niet kunt slagen, zoeken wij voor u verder. Door ons grote netwerk lukt het vrijwel altijd om een occasion te vinden die aan uw wensen en behoeften voldoet. Wij controleren de auto volledig en geven minimaal 6 maanden BOVAG garantie. Zo hoeft u niet ver van huis om een auto te kopen en heeft u de service dichtbij huis. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen.

Om uw ”nieuwe” auto in een zo perfect mogelijke staat en zekerheid aan u af te kunnen leveren, bieden wij u optioneel een full-service afleverpakket voor € 695,- .

  • Uw mobiliteitspartner
  • 100% merkonafhankelijk advies
  • Optimale Service
  • 70 jaar specialist in auto’s
× Hoe kan ik je helpen?