Foto voorkant pand – standaard afbeelding

Smit Elektra

“Garage Kil verzorgt voor ons al het onderhoud van onze auto’s en bestelbussen. Daarnaast worden nieuwe auto’s helemaal rijklaar afgeleverd. Dat is bijvoorbeeld ook inclusief betimmering en inrichting van de bussen, zodat deze direct in gebruik kunnen worden genomen, tevens worden de bussen van logobestickering voorzien. Op die manier hebben wij er minimaal omkijken naar.”

Smit Elektra is een breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf  uit Volendam en reeds 50 jaar verantwoordelijk voor talloze elektrotechnische installaties. Met een vaste kern van ruim 100 medewerkers heeft Smit Elektra ook een uitgebreid wagenpark, bestaande uit 13 auto’s en 41 bussen. “Smit Elektra is al jarenlang naar volle tevredenheid klant bij Garage Kil en Autoschade de Hoop”, vertelt Jan Mooijer, contactpersoon voor het wagenpark.

“We zijn al van oudsher klant bij Garage Kil. Toen Garage Kil werd overgenomen door de familie De Hoop zijn wij gebleven en zien we dat zaken net zo professioneel worden aangepakt. Ze bieden ons een heel breed pakket aan services en diensten, dat werkt prettig. Garage Kil verzorgt voor ons al het onderhoud van onze auto’s en bestelbussen. Daarnaast worden nieuwe auto’s helemaal rijklaar afgeleverd. Dat is bijvoorbeeld ook inclusief betimmering en inrichting van de bussen, zodat deze direct in gebruik kunnen worden genomen, tevens worden de bussen van logobestickering voorzien. Op die manier hebben wij er minimaal omkijken naar.”

Sinds 2015 zijn de twee bedrijven in één pand gevestigd. “Dat hebben wij wel als groot voordeel ervaren. Dat onderhoud en schade onder één dak zit is voor onze berijders heel gemakkelijk en efficiënt. Bovendien is het prettig voor de berijders om altijd dezelfde gezichten te zien.” “Voor mij als contactpersoon werken de korte lijnen met Gert heel prettig. Ze zijn flexibel, denken altijd goed mee. In mijn functie ben ik natuurlijk ook met heel veel andere dingen bezig, dus werkt het fijn als er een partij is die oplossingsgericht meedenkt en ontzorgt waar dat kan.”

KBK

“Garage Kil verzorgt voor ons het complete onderhoud van het wagenpark van KBK, uitgezonderd de vrachtwagen. De werkzaamheden variëren van bandenwissels en reparatie van de voertuigen tot het herstel van schade. En dit altijd naar volle tevredenheid. Onze samenwerking reikt al vanaf de oprichting van KBK”

KBK bouwgroep is al 40 jaar actief in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van vastgoed om in te wonen en werken. De laatste jaren is het bedrijf flink gegroeid en heeft het inmiddels vestigingen in Volendam, Purmerend, Amsterdam en Den Haag. Naast een vastgoedonderhouden nieuwbouwdivisie is KBK bouwgroep onder andere ook gespecialiseerd in interieurbouw (KBK Ramakers Interieurbouw), Schilderwerk (Ramakers Schilderwerken) en onderhoud aan monumentale panden (B2 Restauratie).

Met de groei van het bedrijf is ook het wagenpark en alles wat erbij komt kijken groter en meer geworden. Meer auto’s, meer onderhoud, meer schadeherstel. KBK telt vandaag de dag immers zo’n 65 bestelbussen, 1 vrachtwagen en 90 personenauto’s. “Dan is een betrouwbare mobiliteitspartner heel belangrijk, en die relatie hebben we met Garage Kil. De professionaliseringsslag die gemaakt is na de overname door familie De Hoop heeft in positieve zin bijgedragen aan hoe de huidige samenwerking is”, vertelt Pieter Plat o.a. verantwoordelijk voor het wagenpark binnen KBK bouwgroep.

“Garage Kil verzorgt voor ons het complete onderhoud van het wagenpark van KBK, uitgezonderd de vrachtwagen. De werkzaamheden variëren van bandenwissels en reparatie van de voertuigen tot het herstel van schade. En dit altijd naar volle tevredenheid. Onze samenwerking reikt al vanaf de oprichting van KBK. Voor ons is vertrouwen zeer belangrijk in zo’n relatie. Onderhoud van een auto is natuurlijk heel specialistisch. Wij hebben als klant vaak niet genoeg kennis om te controleren of de werkzaamheden wel nodig zijn. Dan is het fijn om erop te kunnen vertrouwen dat je niet onnodig op kosten wordt gejaagd.”

Garage Kil heeft voor ons ook een bemiddelende rol als het gaat om de verkoop van vervoermiddelen. “Ze hebben zich de afgelopen jaren behoorlijk geprofessionaliseerd. Met de komst van Sammy Groot is de inkoop- en verkooptak in ons optiek beter geworden. We hebben de afgelopen jaren ook een aantal auto’s afgenomen. Ze pakken nu ook meer die adviserende en meedenkende rol. Dat is prettig. Natuurlijk zijn er ook wat verbeterpuntjes. Maar die weten ze van ons en daar wordt hard aan gewerkt.”

“Het prettige aan de relatie is dat we ongenoegen ook naar elkaar uit kunnen spreken. We proberen elkaar ook altijd scherp te houden. De korte lijnen en de hands-on mentaliteit past goed bij die van ons bedrijf. Daarom werkt deze samenwerking ook zeer goed.”

  • Uw mobiliteitspartner
  • 100% merkonafhankelijk advies
  • Optimale Service
  • 70 jaar specialist in auto’s
× Hoe kan ik je helpen?